Servicii de detectare și identificare a pierderilor de apă

Pierderile de apă în instalatiile interioare pot fi o problemă costisitoare și pot duce la risipa de resurse. Detectarea și remedierea acestor pierderi sunt esențiale pentru a economisi apă și a preveni eventualele deteriorări ale instalațiilor. În acest articol, vom prezenta serviciile oferite de Detectivii Apei Pierdute, specialiști în detectarea și identificarea pierderilor de apă în rețelele interioare. Cu ajutorul tehnologiilor moderne și neinvazive, acești specialiști pot ajuta la găsirea și remedierea pierderilor de apă într-un mod eficient.

 1. Cum să identifici o pierdere de apă în rețeaua interioară: Există câteva semne care pot indica prezența unei pierderi de apă în rețeaua interioară a casei tale:
 • Contorul de apă înregistrează consum chiar și atunci când toți consumatorii din casă sunt închiși. Acesta poate fi un indiciu clar că există o pierdere de apă. În acest caz, este recomandat să contactați un specialist pentru a găsi și remedia această scurgere.
 • Factura de apă este mai mare decât de obicei, fără un motiv aparent. Verificați contorul de apă pentru a confirma dacă există o pierdere și asigurați-vă că nu este vorba doar de o estimare incorectă a consumului.
 • Observați pete de umezeală pe pereți, podea sau alte zone. Acestea pot indica o scurgere în rețeaua interioară a apei.
 1. Metode de localizare a pierderii de apă: Detectivii Apei Pierdute utilizează tehnologii avansate și neinvazive pentru a localiza precis pierderile de apă în rețeaua interioară. Aceste metode includ:
 • Tehnologii electro-acustice: Aceste tehnologii detectează sunetele specifice produse de scurgerile de apă și ajută la identificarea locației exacte a pierderii.
 • Scanarea termografică (infraroșu): Această tehnică detectează variațiile de temperatură asociate cu scurgerile de apă și poate ajuta la identificarea zonelor afectate.
 • Testul cu gaz trasor: Acest test implică utilizarea unui gaz special pentru a detecta scurgerile de apă prin reacția acestuia cu aerul din jurul conductelor.
 1. Costul serviciilor de detectare a pierderilor de apă: Costul unei intervenții depinde de mai mulți factori, inclusiv locația, lungimea și complexitatea instalației, precum și metodele tehnice și aparatura folosite. Detectivii Apei Pierdute investesc în echipamente specifice de calitate, care implică costuri semnificative. Astfel, costul serviciilor include deplasarea, cazarea (în unele cazuri), amortizarea investiției, salariile orare ale specialiștilor, cheltuielile indirecte (contabilitate, impozite, mentenanță, asigurări etc.). Pentru a primi un cost estimat al lucrării în funcție de descrierea situației din teren, puteți apela la Detectivii Apei Pierdute și veți primi o evaluare detaliată.

Concluzie: Detectivii Apei Pierdute oferă servicii specializate de detectare și identificare a pierderilor de apă în instalatiile interioare. Prin utilizarea tehnologiilor moderne și neinvazive, specialiștii nostri pot ajuta la localizarea precisă a pierderilor de apă, minimizând daunele și costurile asociate. Dacă observați semne de pierdere de apă în casa sau doriți o verificare preventivă a instalațiilor, puteți apela cu încredere la Detectivii Apei Pierdute pentru asistență profesională.

Pentru mai multe informații și programări, puteți accesa website-ul nostru www.pierderideapa.ro sau ne puteți contacta la numărul de telefon 0740 240 107.

pierderi-de-apa-1

2 Comments

 • Adrian suciu

  17 iunie, 2023 7:44
  Răspunde

  Am avut o problema cu o teava sparta iar domnii au fost foarte promti si profesionisti.Au venit si mi-au rezolvat problema.Recomand cu incredere serviciile lor.multumesc

  • Anchidin Alin

   17 iunie, 2023 7:54
   Răspunde

   Ma bucur ca am putut fi util. Pierderile de apa pot fi gasite si remediate. Multumim pentru feedback.

Leave a Reply